Трамп зосередився на Bitcoin Ordinals, поки вщухають його NFT-амбіції

Останній проект кандидата в президенти США на виборах 2024 року передбачає створення 200 NFT, записаних на блокчейні Bitcoin.

Прагнучи отримати фінансування для своєї передвиборчої кампанії, колишній президент США Дональд Трамп має намір запустити нову колекцію NFT, які будуть викарбувані на блокчейні номер один з використанням написів Ordinals.

У твіті акаунта Collect Trump Card, який раніше популяризував проекти, пов'язані з Трампом, повідомляється, що 200 карток із зображеннями з колекції Trump MugShot будуть карбуватися на блокчейні Bitcoin, а згодом вони надходитимуть у продаж на Magic Eden, дата якого наразі невідома.

Згідно з сайтом Collect Trump Cards, 100 NFT мають бути придбані за Wrapped Ethereum. Загорнуті токени - це цифрові активи, які забезпечують перенесення вартості нативного активу, такого як Біткоін або, в даному випадку, Ethereum, з одного блокчейну в інший.

Щоб сприяти збільшенню продажів, організатори запустили акцію - перші двісті осіб, які придбають 100 NFT Trump за одну транзакцію, після створення токена отримають напис "один з одного". Також ті, хто придбає 100 NFT, зможуть отримати два VIP-квитки на захід, який організовує Трамп у Мар-а-Лаго.

"Усі електронні карти Trump Digital Trading Cards: MugShot Edition, не підлягають обміну до 31 грудня 2024 року", - йдеться в повідомленні Collect Trump Cards. "Приєднуйтесь до спільноти колекціонерів Trump Cards!"

На момент публікації цієї статті, за даними OpenSea, було викарбувано трохи менше половини NFT з цієї останньої партії.

Колекція Ordinals - це лише чергова спроба колишнього президента створити цифрову колекцію. У грудні в мережі Polygon з'явилася колекція MugShot Edition зі 100 000 NFT.

Згідно з даними блокчейн-компанії Arkham, пізніше того ж місяця Трамп продав 1 075 ETH, що на той час становило близько 2,4 мільйона доларів.

Твіттер-акаунт Collect Trump Card поспішив заперечити, що NFT носять виключно розважальний характер.

"Цифрові торгові картки Трампа (NFT) призначені як колекційні матеріали лише для особистого користування, а не як інвестиційні інструменти", - йдеться в дописі акаунта. "Дані цфрові торгові картки не є агітацію і не мають нічого спільного з будь-якою політичною кампанією".