Scanbit вже в Telegram! Доєднуйтесь, щоб бути в курсі новин та вигідних пропозиційScanbit вже в Telegram! Доєднуйтесь, щоб бути в курсі новин та вигідних пропозицій

Телеграм і криптовалюта: Bitget запускає екосистемний фонд на $20 млн

Криптобіржа Bitget стала останньою компанією, яка посприяла розвитку рекордно успішної екосистеми TON за підтримки нового фонду на суму $20 мільйонів.

Екосистема блокчейну та криптовалют Open Network (TON), що тісно інтегрована з месенджером Telegram, отримує ще один додатковий імпульс завдяки новому фонду, створеному криптовалютною біржею Bitget.

Згідно з публікацією на сайті Cointelegraph Bitget започатковує екосистемний фонд TON на суму 20 мільйонів доларів США в партнерстві з сінгапурською інвестиційною компанією Foresight Ventures.

Екосистемний фонд TON у сумі $20 млн має на меті підтримати проєкти на ранній стадії розвитку TON на тлі збільшення кількості додатків на основі TON та власної криптовалюти Toncoin (TON).

Основне призначенння фонду повноцінна підтримка розвитку проєктів в рамках екосистеми TON, включаючи забезпечення ліквідності на платформі Bitget.

У 2024 році екосистема TON б’є всі рекорди

Метою інвестиційної ініціативи є забезпечення стрімкого зростання TON у 2024 році. За даними Delphi Digital, розвиток екосистеми TON обумовлений зростанням щомісячної бази користувачів Telegram, яка налічує 900 мільйонів, і щодня залучає до криптовалюти все більше і більше користувачів.

До середини червня блокчейн TON фіксував більше активних адрес, ніж Ethereum, практично щодня протягом місяця.

Загальна вартість заблокованих активів (TVL) в екосистемі TON також зросла більш ніж у п'ять разів за останні два місяці, перевищивши 600 мільйонів доларів завдяки притоку нових проектів та активів, таких як Tether (USDT), заснований на TON, DeDust.io, STON.fi та інші.

Крім зазначеного, власна криптовалюта TON - Toncoin - за останні кілька місяців досягла історичних максимумів, зафіксувавши пік на позначці $8,17 14 червня. Згідно з даними CoinGecko, з початку 2024 року TON приріс більш ніж на 400%.

Для популяризації криптовалюти Bitget долучиться до TON

За словами генерального директора Bitget Грейсі Чен (Gracy Chen), в рамках нової фінансової ініціативи Bitget і Foresight Ventures мають на меті сприяти масовому впровадженню криптовалют.

"Ми тішимося, що екосистема TON отримала позитивний зворотній зв'язок завдяки зростанню кількості користувачів, TVL і ціни токенів", - заявив Чен, додавши, що  вони впевнені в тому, що TON може стати більш доступним і ефективним інструментом для забезпечення рівності і справедливості.

Наш Telegram Signal Bot - лише один із прикладів того, як ми допомагаємо спільноті та вдосконалюємо користувацький досвід".

Новий екосистемний фонд TON - це не перша спроба Bitget інтегруватися в швидкозростаючу екосистему TON.

25 червня некастодіальний гаманець Bitget, Bitget Wallet, представив комплексний пакет підтримки мережі TON, покликаний об'єднати децентралізовані додатки в рамках екосистеми TON.

Раніше компанія Bitget представила Telegram Signal Bot, який був розроблений для впорядкування прямих торгових сигналів у торговельних спільнотах.