Scanbit вже в Telegram! Доєднуйтесь, щоб бути в курсі новин та вигідних пропозиційScanbit вже в Telegram! Доєднуйтесь, щоб бути в курсі новин та вигідних пропозицій

PayPal відкриє доступ до купівлі та переказу криптовалют для бізнес-клієнтів у США

У рамках розширення своєї діяльності у сфері цифрових активів компанія PayPal оголосила про плани забезпечити бізнес-клієнтів США можливості купувати, продавати, зберігати та переказувати криптовалюту.

В рамках продовження своїх зусиль з розширення присутності в сфері цифрових активів, PayPal оголосив про плани дозволити американським бізнес-клієнтам купувати, продавати, зберігати і переказувати криптовалюту.

«Анонсування цього кроку є останнім етапом PayPal, спрямованим на збільшення корисності криптовалют шляхом надання розширеної функціональності мільйонам підприємств у США», - заявили в компанії, додавши, що коли сервіс буде запущений, він не буде доступний для бізнес-рахунків, що базуються в штаті Нью-Йорк.

Рішення PayPal щодо можливості для американських продавців надсилати та отримувати криптовалюту послідувало після того, як платіжна компанія з Кремнієвої долини запустила кілька ініціатив, спрямованих на завоювання частки ринку серед компаній і клієнтів, що працюють в індустрії цифрових активів. Вперше дозволивши користувачам PayPal і Venmo тримати цифрові активи в 2020 році, платіжна платформа запустила прив'язаний до долара США стейблкоін в минулому році, який доступний на обох Ethereum ( ETH -0,49%),  так і на Solana (SOL +1.14%).

.У свою чергу, в результаті запуску нового стейблкоіна PYUSD його пропозиція наразі становить близько $350 млн.

«З тих пір, як ми запустили можливість для користувачів PayPal і Venmo купувати, продавати і зберігати криптовалюту в своїх гаманцях, ми довідалися багато нового про те, як вони хочуть використовувати свою криптовалюту», - зазначає старший віце-президент PayPal Хосе Фернандес да Понте в своїй промові. «Власники бізнесу все частіше висловлюють бажання отримати ті ж інструменти для роботи з криптовалютою, що і звичайні споживачі. Ми раді задовольнити цей попит, запропонувавши клієнтам цю нововведення, що дозволить їм без особливих зусиль працювати з цифровими валютами».

PayPal також оголосив, що дозволить американським продавцям переказувати криптовалюту на «відповідні гаманці третіх сторін» і отримувати «підтверджені» токени зі зовнішніх адрес.