Scanbit вже в Telegram! Доєднуйтесь, щоб бути в курсі новин та вигідних пропозиційScanbit вже в Telegram! Доєднуйтесь, щоб бути в курсі новин та вигідних пропозицій

Як вивести гроші з Hamster Kombat: покрокова інструкція

Hamster Kombat — це не просто ще один мем-проєкт на величезному ринку криптовалют, а справжня сенсація, яка завоювала величезну кількість прихильників ще задовго до фактичного виходу.

Hamster Kombat — це не просто ще один мем-проєкт на величезному ринку криптовалют, а справжня сенсація, яка завоювала величезну кількість прихильників ще задовго до фактичного виходу. «Хамстер» — це криптовалютна компʼютерна гра в форматі мінідодатка в Telegram у жанрі тапалки, яка стартувала 26 березня 2024 року. Механіка гри полягає в тому, що гравці «тапають»‎ на намальованого хом’яка, отримуючи за це віртуальні монети.

9 липня 2024 року на криптобіржі Bybit зʼявився токен HMSTR від Hamster Kombat, а це значить, що після лістингу криптовалюти її власники зможуть торгувати нею. Проєкт має телеграм-канал, який станом на кінець вересня 2024 року має найбільшу у світі кількість підписників — понад 90 мільйонів. Всього за пів року існування гри до неї долучилися понад 300 мільйонів користувачів.

«Хом’як‎»‎ належить до популярної культури мемів, що зумовлює ряд переваг у контексті впізнаваності та вірусності. Hamster Kombat має сильну спільноту та величезну кількість прихильників у соцмережах, що змушує нас дійти висновку: Hamster є не просто швидкоплинною інтернет-сенсацією, а потужним новаторським гравцем крипторинку, який з нами швидше за все надовго.

Способи виводу з Hamster Kombat

Ажіотаж навколо криптовалюти справді відчутний. Гравці в Hamster Kombat пів року «тапали» хом’яка, сподіваючись заробити на цьому після виводу активу на біржу.

20 вересня завершився перший сезон Hamster Kombat і це стало фінальною точкою перед тим, як відбудеться лістинг «хом’як‎а»‎ на біржі. А це значить, що станом на зараз поповнити запаси ігрової валюти вже не можна, але творці гри обіцяють з часом запустити другий сезон гри.

До офіційного лістингу монети в Hamster Kombat могли використовуватися тільки для покупок безпосередньо у грі та не могли бути конвертовані в токени напряму. Лістинг Hamster Kombat відбувся 26 вересня 2024 року, а отже, саме час поговорити про способи виведення «хом’як‎а»‎. Розглянемо всі доступні та розкажемо, які з них ми рекомендуємо та чому.

Вивід «хом’як‎а»‎ здійснюється безпосередньо через мінізастосунок Hamster Kombat — знайти всі доступні опції можна у вкладці AirDrop (вона знаходиться внизу у правому куті).

img

Так, щоб отримати токени, які ви зможете продати на біржі, треба нажати кнопку «Вивід»‎ і ознайомитися з усіма варіантами виводу:

  • Binance exchange (без комісії);

  • OKX exchange (без комісії);

  • ByBit exchange (без комісії);

  • wallet in Telegram — внутрішній гаманець «телеграму» (без комісії)‎;

  • EBI exchange — ноунейм-біржа;

  • On-chain airdrop.

img

Ми радимо вибрати один із перших трьох способів і виводити монети Hamster Kombat через одну з трьох бірж — Binance, OKX або ByBit. Розглянемо більш детально кожен із варіантів.

ВАЖЛИВО! Станом на 26 вересня вивід на біржі напряму через інтерфейс Hamster Kombat  не працює. Але ви можете вивести кошти на, будь-яку, біржу обравши onchain вивід. І далі робити все, згідно інструкцій нижче.

Вивід Hamster Kombat через Binance

  1. Переходимо на біржу Binance і натискаємо «Депозит».
    img

  2. Вибираємо опцію «Депозит криптовалюти».
    img

  3. В полі «Вибір монети» шукаємо Hamster Kombat (HMSTR).
    img

  4. В полі «Вибір мережі» вибираємо Toncoin (TON).

  5. В полі «Адреса депозиту» натискаємо «Покажіть мені адресу».
    img

  6. Копіюємо вказану адресу (вона однакова для всіх користувачів) та вставляємо MEMO-тег (він є персонально вашим і відображає безпосередньо ваш акаунт).

Вивід Hamster Kombat через OKX

  1. Заходимо в додаток Hamster Kombat у Telegram, шукаємо Airdrop, відкриваємо розділ «Виведення» та вибираємо вивід через біржу OKX.
    img

  2. Переходимо на біржу OKX.

  3. Відкриваємо «Налаштування», шукаємо адресу UID і копіюємо.
    img

  4. Переходимо на вкладку «Активи», натискаємо «Поповнення», вибираємо «Криптодепозит», у пошуку криптовалюти шукаємо монету HMSTR.
    img

  5. Копіюємо адресу депозиту та копіюємо коментар MEMO.
    img

  6. Вставляємо всі дані у вікні Hamster Kombat у Telegram і зберігаємо.
    img

Вивід Hamster Kombat через ByBit

  1. Заходимо в додаток Hamster Kombat у Telegram, шукаємо Airdrop, відкриваємо розділ «Виведення» та вибираємо вивід через біржу ByBit.
    img

  2. Переходимо на біржу ByBit.

  3. У лівому верхньому куті шукаємо адресу UID і копіюємо.
    img

  4. Відкриваємо вкладку «Активи», натискаємо «Поповнення», вибираємо «Внести криптовалюту», у пошуку криптовалюти шукаємо монету HMSTR.

  5. Копіюємо адресу депозиту та копіюємо тег MEMO.
    img

  6. Вставляємо всі дані у вікні Hamster Kombat у Telegram і зберігаємо.
    img

Який із методів продажу Hamster Kombat вигідніший

Безперечно найбільш популярною є біржа Binance. Однак, що стосується раціонального та об’єктивного вибору найвигіднішої платформи, то тут важко спрогнозувати. Якщо ми будемо спиратися на досвід попередніх лістингів, то на Binance ціна була вищою порівняно з конкурентами.

Але важливим є той момент, що Binance не вийшов з ринку рф. Тому особисто ми б радили надати перевагу біржі ByBit.

Порівняти Binance, OKX та ByBit ви можете на нашому сервісі Scanbit. Функціонал моніторингу дозволить вам вибрати найвигіднішу біржу з усіх доступних, а також згенерувати рейтинг сервісів на основі ключових параметрів репутації, функціоналу, безпеки, публічності та зручності. Крім того, Scanbit агрегує відгуки користувачів з трастових ресурсів, а отже, ви зможете вибрати ту біржу, яка є точно найкращою:

Фінальний крок: як отримати гроші на картку

Коли гроші вже на біржі, ви можете вивести їх через біржу, а можете через будь-який обмінник. Найкращий обмінник ви також можете вибрати за допомогою нашого моніторингу Scanbit.

Функціонал сервісу є повністю безплатним, а працює все дуже просто. Все, що вам потрібно зробити, — вибрати криптовалютну пару та вибрати найкращий обмінник на основі головного для вас критерію. Scanbit генерує рейтинги за курсом, рейтингом довіри та кількістю відгуків. Зробіть свій вибір і знайдіть вигідний обмінник, якому точно можна довіряти.