Біткоін «може отримати новий імпульс», коли сформується наступне покоління інвесторів

Чому кожен повинен стати власником Bitcoin і як наступні покоління інвесторів можуть зумовити майбутнє криптовалюти

Фінансовий консультант Сьюзі Орман, авторка бестселерів та ведуча подкасту Women & Money, нещодавно поділилася думками про те, чому кожен повинен стати власником Bitcoin і як наступні покоління інвесторів можуть зумовити майбутнє криптовалюти. 

Коментарі Орман з'явилися під час нещодавнього інтерв'ю з її колишнім роботодавцем, CNBC. Її програма «Шоу Сьюзі Орман» виходила з 2002 по 2016 рік і була однією з найрейтинговіших фінансово-орієнтованих програм телеканалу. 

Під час інтерв'ю Орман розкритикувала тренд, заданий її колегами в індустрії фінансового консалтингу, і закликала всіх інвестувати в Bitcoin. 

Цитата з інтерв'ю CNBC:

«У міру того, як представники молодого покоління отримуватимуть дедалі більше заробытны плати, дорослішавши та розвиваючись, [Біткоін] стане однією з їх пріоритетних інвестицій, і це призведе до чергового зльоту монети».

Напівбичачий настрій

Хоча її оптимістичні настрої поширюються і на наявність Bitcoin у її власному портфелі, вона проявила певне побоювання, стверджуючи, що інвестує лише через біржові ETF. 

«Я не думаю, що Біткоін коли-небудь стане валютою або засобом заощадження, - нарікає Орман, - але оскільки молоді люди мають інтерес до нього - і ви бачите його потенціал - значна кількість людей мають до валюти прихильність, - додала вона, - в кінцевому підсумку Біткоін цілком може “зайнятися”».

Вона також пояснила, що відчуває себе спокійніше, володіючи ETF, «тому що я б ніколи не хотіла, щоб щось подібне повторилось з FTX». Орман також зазначила, що «ніколи не збагне, як працюють гаманці, і що якщо ви втратите свій пароль, то ніколи не отримаєте його знову». 

Врешті-решт, послання пані Орман було однозначним. Як вона пояснила в інтерв'ю CNBC, «кожен повинен мати доступ до Біткоінів». Однак вона застерігає, що власники «повинні бути готові до втрати цих грошей», і все ж таки рекомендує трейдерам інвестувати лише стільки, скільки вони можуть собі дозволити.