Scanbit вже в Telegram! Доєднуйтесь, щоб бути в курсі новин та вигідних пропозиційScanbit вже в Telegram! Доєднуйтесь, щоб бути в курсі новин та вигідних пропозицій

Аналоги Bestchange в Україні

Сьогодні в мережі можна знайти безліч обмінників, але не всім із них можна довіряти.

Популярність криптовалют призвела до появи шахрайських проєктів і скам-сервісів, націлених на обман користувачів і крадіжку грошей. Мінімізувати ризики та максимізувати прибутки допомагають моніторинги криптообмінників. Ці сервіси є незалежними та неупередженими платформами, які аналізують обмінники, ретельно перевіряють їх та вибирають найкращі. Моніторинги генерують рейтинги криптосервісів і допомагають вибрати ті, які точно є надійними, чесними та перевіреними.

Вам більше не треба досліджувати обмінники вручну та вибирати сервіс серед тисяч проєктів в інтернеті — просто скористайтеся безплатним функціоналом моніторингу та знайдіть гідний обмінник. У нашій статті — повний огляд найкращих онлайн-моніторингів, їхні послуги та функціональні можливості.

Аналоги Bestchange

Ще зовсім нещодавно безумовним лідером серед найпопулярніших в Україні моніторингів криптообмінників вважався сервіс Bestchange, який був заснований ще у 2007 році. Однак сьогодні цей ресурс втратив свою популярність з об’єктивних причин — Bestchange є російським сайтом.

Розглянемо кілька альтернативних сервісів, які не тільки ні в чому не поступаються Bestchange, а вже й багато в чому його перевершують. Популярними аналогами Bestchange в Україні сьогодні можна вважати Scanbit, Obmify, ExchangeSumo та Monetory. 

Першим українським моніторингом криптообмінників є сервіс Scanbit. Наш ресурс швидко завоював прихильність українців, які шукали гідну альтернативу сайту Bestchange. З моменту запуску проєкту наша команда постійно працює над розширенням функціоналу та кількості доступних обмінників і напрямків.

Ще одним хорошим українським моніторингом обмінників є ресурс Obmify. Цей сервіс також пропонує інструментарій для пошуку надійного та перевіреного криптомайданчика. Команда Obmify позиціює ресурс як помічника з безпечного та вигідного обміну крипти та фіата.

ExchangeSumo працює аналогічно за принципом інших онлайн-моніторингів — ресурс відбирає надійні обмінники та сортує їх за вигідним курсом. Сервіс страхує угоди за найкращими обмінниками та пропонує користувачам кешбек за обмін через сайт ExchangeSumo та реальний відгук.

Monetory — це ще один безплатний агрегатор криптообмінників, який допомагає знайти найкращий сервіс з найкращими умовами. Окрім функціоналу безпосередньо для підбору найкращого обмінника, Monetory також дозволяє перевірити будь-який сервіс — просто введіть посилання та дізнайтеся, чи можна довіряти сайту.

НазваРік заснуванняКраїна реєстрації
Scanbit2022Україна
Obmify2023Україна
ExchangeSumo2015рф
Monetory2021рф

Важливим моментом є те, що з представлених ресурсів тільки Scanbit та Obmify є українськими сервісами. А це значить, що детально ми розглянемо саме їх.

Опис Scanbit

Як ми вже зазначали, Scanbit — це перший український моніторинг онлайн-обмінників, призначений для пошуку найкращого обмінного сервісу з погляду надійності та вигідності. Наш сервіс підтримує роботу з обмінниками, біржами та P2P-майданчиками. Крім того, користувачі також можуть шукати офлайн-обмінники в найбільших містах України — ресурс дозволяє моніторити курси фізичних обмінних пунктів, щоб знайти найвигідніше місце для покупки крипти за готівку.

В основі наших рейтингів — ретельний експертний аналіз, інформація з відкритих джерел і відгуки реальних користувачів. Обмінники оцінюються за 5 ключовими критеріями:

  • репутація (відгуки на Scanbit і Trustpilot, а також згадки на інших трастових ресурсах);

  • функціональність (кількість доступних монет, швидкість проведення транзакцій, підтримка P2P-обміну);

  • безпека (офіційна реєстрація, захищеність транзакцій, шифрування даних, анонімність користувачів, політика конфіденційності);

  • публічність (присутність в онлайн-просторі, активність у соцмережах);

  • зручність (прозорі умови, професійна служба підтримки, адаптивний дизайн, інтуїтивний інтерфейс).

Всі обмінники та біржі ретельно перевіряються перед додаванням на сайт на предмет відповідності високим стандартам і вимогам Scanbit. Крім того, наша команда постійно оновлює всі дані та перманентно стежить за дотриманням зобов’язань перед користувачами зі сторони обмінних сервісів.

Все, що вам потрібно зробити для пошуку найкращого обмінника, — зазначити валютну пару та ввести суму обміну. Scanbit запропонує перелік сервісів, який можна відсортувати за рейтингом довіри, вигодою та відгуками. Так, кожен користувач може знайти той майданчик, який найкраще відповідає запитам, а також ознайомитися з додатковою інформацією, перевагами та недоліками, відгуками інших користувачів.

І останнє, але не менш важливе. Наш моніторинг принципово не співпрацює з російськими сервісами, а міжнародні майданчики, які підтримують співпрацю з росією, позначені відповідним символом.

Огляд функціоналу

  • Моніторинг як криптовалютних бірж, так і онлайн-обмінників.

  • Пошук офлайн-обмінників у вибраному місті.

  • Генерування списків за параметрами рейтингу та вигоди.

  • Можливість задавати напрямок обміну для фільтрації.

  • Оцінка від сервісу Scanbit на основі аналізу ключових параметрів.

  • Дані про курс, комісії, ліміти, резерви.

  • Реальні відгуки реальних користувачів.

  • Розширена інформація про сервіси — характеристики, переваги, недоліки.

  • Позначення сервісів, які співпрацюють з рф, відповідним символом.

Опис Obmify

Obmify — ще один гідний онлайн-моніторинг, який допомагає безпечно та вигідно здійснювати операції з криптовалютою. На Obmify зібрані десятки перевірених українських і європейських криптосервісів з актуальними курсами, реальними відгуками та перевіреними даними.

Всі обмінники, представлені в Obmify, гарантовано є надійними та перевіреними. Всі сервіси проходять ретельну перевірку та підлягають контролю щодо належного виконання своїх зобовʼязань. Ключовими перевагами моніторингу Obmify є:

  • безпека (всі сервіси, які пропонує моніторинг, гарантовано пройшли ретельну та ґрунтовну перевірку на надійність і захищеність);

  • зручність (сайт відрізняється сучасним, інтуїтивним і адаптивним дизайном, що дозволяє зручно користуватися сервісом з усіх пристроїв);

  • прозорість (розробниками Obmify є професійна команда з потужним досвідом і хорошою репутацією, вони завжди відкриті до комунікації);

  • підтримка (у службі сапорту працюють реальні люди, які справді допомагають з проблемами та питаннями користувачів).

Щоб знайти найкращий пропонований курс, достатньо просто ввести криптовалютну пару та суму транзакції. Obmify згенерує перелік обмінників, які працюють за зазначеним користувачем напрямком. За замовчуванням рейтинг сформований за параметром курсу, а також можна відсортувати обмінники за параметром оцінки. Моніторинг показує курси, резерви та ліміти обмінників, щоб ви могли знайти той, який найкращим чином відповідає вашим запитам. 

Obmify є активним у соціальних мережах, має повністю публічну команду та відкриту інформацію про власників — все це свідчить про прозорість ресурсу та хорошу репутацію.

Огляд функціоналу

  • Моніторинг виключно криптообмінників.

  • Пошук офлайн-обмінників у вибраному місті.

  • Формування рейтингів за параметрами курсу та оцінки.

  • Сортування обмінників за статусом, кількістю відгуків, рейтингом, кількістю напрямків.

  • Страховий депозит — гарантія, яка захищає певну суму обміну при будь-яких проблемах з обміном зі сторони обмінника.

  • Інформація про курси, ліміти, резерви.

  • Реальні відгуки реальних користувачів.